A panelek anyaga kétrétegű, horganyzott acéllemez. Szendvics szerkezetű acél panel - két, egyenként 0,5 mm vastag acéllemez között 40 mm-es poliuretán hőszigetelés. Az alkalmazott poliuretán freonmentes, nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat. A garázsajtó panelek hőszigetelő képessége 0,5 Wm2/K°. A panelek kiváló mechanikai tulajdonságaikat, természetes fizikai és kémiai közegben -30°C és +100°C között garantáltan megtartják. A jó rögzíthetőség érdekében a paneleken belül acélbetét van. A 35×1 mm-es betét a panel teljes hosszában megtalálható. Külső profil-acél merevítést (strut) az 5 m-nél szélesebb kapuk esetén kell csak alkalmazni. A tartósság érdekébe a lemezek mindkét oldala festett, amire 10 év garanciát vállalunk.

 

A külső és a belső borító lemez egymással nem érintkezik, hőhíd a lemezek találkozásánál nem alakul ki. A  garázskapu hőszigetelése olyan, mint egy 38 cm-es téglafalaké. Használatával fűtési költségei csökkennek! Ugyanakkor a duplafalú panelszerkezet jól hangszigetel és masszívan ellenáll a mechanikai igénybevételeknek.

A szekciók ujj becsípõdés ellen védett profilja úgy van kialakítva, hogy záródásuk balesetet ne okozzon. A kapulap gumiprofil tömítéssel illeszkedik az épülethez. A lamellák közötti légzárást különleges anyagú szivacs biztosítja. Így Ön és családtagjai maximális biztonságban vannak az ajtó használatakor.

A galvanizált alaplemez két rétegben festett. Az első réteg az alapozó, a második réteg a poliészter fedőfesték. A gyári alapszín RAL 9010 (fehér)..

 

Az alapszíntől eltérően a RAL színskála szerint bármilyen szín rendelhető.

 

Dekorfóliás panel kínálatunkat a legdivatosabb színekből állítottuk össze:

aranytölgy, sötét tölgy, mahagóni és cseresznye.

 

Nem csak a színválaszték egyedül álló, de a felület kialakítás is széles skálán mozog, a keskeny bordás paneltől, a széles bordáson át a kazettásig igyekszünk minden igényt kiszolgálni.

 

Garázskapu árlista:

 

Aktuális árainkról akcióinkról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.